Vastus: Esimesed muljed
Mul jah, eelpool toodud põhjustel clean install. Id kaart ei toimi üldse, ei Firefoxis ega Safaris. Ja sellele lisandub Safari beetast tuntud port 563 probleem.
Me ei tunne sind. Palun tuvasta või tutvusta end.
Mul jah, eelpool toodud põhjustel clean install. Id kaart ei toimi üldse, ei Firefoxis ega Safaris. Ja sellele lisandub Safari beetast tuntud port 563 probleem.
Huvitav et ID kaardiga panka logimine töötab sampo ja sebi puhul aga hansa paneb täiega näkku seda errorit. “Not allowed to use restricted network port” (WebKitErrorDomain:103)
Aa ja kas kellegil on ka veel selline probleem et osades programmides on Estonianiga kõik klahvikombod lolliks läinud. Fireworks CS3 käitub küll nagu jobu igatahes praegu. Peab switchima koguaeg Englishi ja Eesti ja Estoniani vahel.
Kas keegi Xcode 3.0(mis Leopardi installatsioonimeedial kaasas on) oskab kommenteerida?
Kas keegi Xcode 3.0(mis Leopardi installatsioonimeedial kaasas on) oskab kommenteerida?
mis sind täpsemalt huvitab?
Võrdlus Xcode 2.4ga. Nagu need nn snapshot'id, veateated(vale süntaks), süntaksi värvkood-eristus jms, mida Apple'i lehel selle Xcode 3.0 uute omaduste kohta kirjas on. Samuti Instruments(Dtrace)
.
Viimati muutnud
Gunnar,
neid asju kahjuks ei oska kommenteerida,
kasutan sealt pöhiliselt käsurea tööriistu..
Xcode 3 on netistki allatõmmatav...huvitav kas temaga midagi tiigri peal teha on?
Xcode 3 on netistki allatõmmatav...huvitav kas temaga midagi tiigri peal teha on?
Ei,
Lugesin "release notes" läbi.
Hea pilt avaneb, kui vaadata Finder-is Cover Flow vaatena võrgus olevadi PC arvuteid. Kõigil sinine ekraan ees ![]()
Hea pilt avaneb, kui vaadata Finder-is Cover Flow vaatena võrgus olevadi PC arvuteid. Kõigil sinine ekraan ees
Jah, aga kahjuks näitab ta ka Linuxi peal toimivate failiserverite puhul Windowsi BSODiga pilti.
Viimati muutnud
Kas uue kasslasega ka raamatupidamisprogrammid töötavad? Kas kellegil on juba kogemusi?
Jah, aga kahjuks näitab ta ka Linuxi peal toimivate failiserverite puhul Windowsi BSODiga pilti.
hmm.. aga mis protokoll? NFS?
CIFS ehk SMB
Kusjuures, kui ta ise leiab võrgust, siis näitab Windowsi BSODiga ikoonikest, aga kui tegin mingitel nimelahendamispuudulikkuse kaalutlustel cifs://10.0.0.1/share siis näitas Tigeri sinise taustaga ikooni. Mõlemat ühe ja sama serveri puhul.
Muide, ka Mac OS9 ja OSX "servereid" kujutatakse Windowsi BSOD ikoonikesega teatud juhtudel.
Viimati muutnud
Kas keegi viitsib palun proovida, kuidas Flash CS3 jookseb Leopardi pealt. Timeline'i edasi-tagasi liigutada frame'ide kohal - kui suur on delay? Ja kui Illustratoris vektorobjekti liigutada, kas siis kujund liigub ikka aeglasemalt kursorile järgi?
Kas keegi viitsib palun proovida, kuidas Flash CS3 jookseb Leopardi pealt. Timeline'i edasi-tagasi liigutada frame'ide kohal - kui suur on delay? Ja kui Illustratoris vektorobjekti liigutada, kas siis kujund liigub ikka aeglasemalt kursorile järgi?
minu teada ajamasin päris nii ei tööta, ajas reisida saad ainult Finderis.
Köhh-köhh, Jaana. Enne vastamist palun loe ikka küsimust ka.
Tuli juba miskine wifi autentimise update, mis lahendas minu Radiuse võrku sisselogimise probleemi ära. Id kaardi sain kah Pisi abiga tööle.
Id kaardi sain kah Pisi abiga tööle.
palun täpsusta Kuidas ID kaari tööle said
Puhas install, reboot tänu Leopardi ämmerdumisele ja Firefoxi käsitsi mooduli laadimine vastavalt:
http://ideelabor.ee/opensource/wiki/IdK
eMozillaga
Kinnitan xofer-i öeldut. ID-kaart töötab Leopardi (puhas install) ja Firefox 2.0.0.8 ga
Huvitav et ID kaardiga panka logimine töötab sampo ja sebi puhul aga hansa paneb täiega näkku seda errorit. “Not allowed to use restricted network port” (WebKitErrorDomain:103)
Kas uue kasslasega ka raamatupidamisprogrammid töötavad? Kas kellegil on juba kogemusi?
firstoffice arved küll funkab
Kinnitan xofer-i öeldut. ID-kaart töötab Leopardi (puhas install) ja Firefox 2.0.0.8 ga
mul hakkas ka peale ma-ei-tea-mitmendat proovimist tööle. Firefoxiga oli tiigri all ka nii, et vahel töötas, vahel mitte.
Minul sai sellest ID-kaardi jurast juba ammu kõrini. Olin üks esimesi ID kaardi kasutajaid Maciga. Alguses asi ei toiminud, oli säärane tunne, nagu oleksin betatestija. Kuna testida on ka vaja, siis sai testitud ja vigu raporteeritud. Jama on selles et kõik need aastad on säärane testperiood jätkunud. Ei viitsi enam. Tellija tellis poolenisti, arendaja arendas poolenisti. Põhiliselt rahajama. Loodame, et riigi tellimus muudab midagi.
(andestust ohvtoopiku eest)
Selgub, et 10.5 ei muutnud siis eriti midagi.
Väestatud PunBB poolt, toestatud Informer Technologies, Inc poolt.
Currently installed 6 official extensions. Copyright © 2003–2009 PunBB.