Teema: 21,5" iMac bluetooth klaviatuur ja hiir
Jaanuarist saadik olen 21,5" iMaci omanik.
Muidu on väga hea arvuti aga klaviatuur streigib aeg-ajalt.
Paar korda päevas juhtub, et klaviatuur lihtsalt hangub st ei reageeri ja ekraanile lööb sildi klaviatuuri pildiga ja teatab, et Connection Lost, mõne sekundi või mõnekümne sekundi, kuidas kunagi jooksul tuleb ette Connected ja peale seda kõik toimib jälle.
See võib juhtuda millal iganes, viimati juhtus siia foorumisse sisse logides parooli sisestamise ajal näiteks.
Tagantjärele mõeldes tundub, et probleemid hakkasid peale seda kui software update leidis klaviatuurile tarkvara uuenduse ja ma selle ära installisin.
Google otsing annab küll erinevaid maci foorumeid, kus kirjeldatakse samalaadseid probleeme klaviatuuri/hiirega aga otsest lahendust ei paku keegi. Kas tõesti pean garantiisse minema, see on mul esimene mac üle tüki aja ja just selle pärast ma valisingi maci pc asemel, et ei peaks tegelema sellise juraga.
Magic Mouse töötab enamasti arvatavasti nii nagu ta peab, mõnikord unustab mõned funktsioonid ära aga muidu toimib. Häirib liigne tundlikkus: VLC-ga filmi vaatamise ajal hiire liigutamisest piisab, et magic mouse arvaks, et ma tahtsin kindlasti filmi 30 sekundit tagasi kerida ja helitugevust muuta. Ühesõnaga toimub üsna tihti millegi kuhugi poole kerimine, ilma, et mu sõrmed hiirel liiguks rohkem kui võib-olla mõni millimeeter. On see mõeldud nii kasutamiseks, et hoiad sõrmed õhus kogu aeg? Keegi pakub selle vastu mingit rohtu? Preferences -> Mouse ei aita...